Sammen gør vi en forskel

Dakas medarbejdere er hjertet i dagligdagen og nøglen til fremtiden.

 

 

Daka beskæftiger omkring 290 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark og Sverige. Daka er samtidig en del af den tyske SARIA-koncern, som beskæftiger næsten 5500 ansatte i 12 forskellige lande. Det giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og hos Daka er netop uddannelse af den enkelte medarbejder helt essentiel for samspillet i virksomheden. 

 

Medarbejderne spiller ligeledes en central rolle i den daglige og langsigtede gennemførelse af virksomhedens strategi, og det er Dakas kompetente og professionelle medarbejdere, der sammen skaber virksomhedens succes. Hos Daka er vi stolte af de resultater vi skaber, og ikke mindst af at være en bæredygtig virksomhed, der gør en forskel for samfundets ressourcer - vores fælles ressourcer!

 

Læs mere her og se om Daka har en ledig stilling, der passer dine kompetencer, så DU også kan være med til at gøre en forskel!

 
Legal notice | Disclaimer | © Daka Denmark A/S, Dakavej 10, DK-8723 Løsning, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk