Søg

 • english
 • english
 • dutch
 • français
 • magyar
 • español
 • italiano
 • polski
 • русский
 • čeština
 • dansk
 • svenska
 • català
 • deutsch
 • Daka Denmark

  Er vi din kommende arbejdsplads?

  Hvis du brænder for at skabe en mere bæredygtig fremtid og kan nikke genkendende til, at intet skal gå til spilde, alt kan bruges – så skal du vælge Daka som din fremtidige arbejdsplads.

  Find aktuelle stillinger her

 • Daka Denmark

  Sæt dit personlige aftryk

  "I Daka kommer man ind i en organisation med gode muligheder for at sætte sit personlige aftryk", siger ERP Consultant, Pernille Nissen.

  Mød flere medarbejdere her

 • Daka Denmark

  Bliv vores nye kollega

  Du har mulighed for at søge en af vores ledige stillinger og blive vores nye kollega.

  Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

   

Møde en medarbejder

Maria-Louise Dalby Buhl - Daka ReFood Consultant

Som konsulent hos Daka Denmark A/S består mit arbejde i at sælge ReFood-løsninger til restaurantbranchen. Mit job og min leder giver mig handlefrihed og rig mulighed for at få indflydelse på min hverdag, samtidig med at min leder motivere mig i form af at give mig ros og hjælp i stedet for negativ kritik. I mine øjne gør dette Daka til en fantastisk arbejdsplads.

Daka er en arbejdsplads, hvor der altid er en god stemning. Ledelsen er nede på jorden, hvilket gør, at der er respekt mellem ledelsen og medarbejderne, og dermed bliver der skabt en god dialog mellem alle. 

Derudover er der tale om en arbejdsplads, hvor vi er gode til at byde nye medarbejdere velkommen. For mig er det vigtigt at vise interesse for den nye person, hvilket jeg gør ved at spørge ind til personens privat- samt arbejdsliv og derudover sørger jeg for at introducere mig selv på en måde der gør, at personen kan føle sig tryg ved at kontakte mig fremover. 

Daka er en arbejdsplads der er meget socialt anlagt, idet at der altid er plads til en lille snak og til at lave sjov med hinanden. Hos Daka er vi gode til at samles når for eksempel en elev er færdigudlært eller hvis en medarbejder har jubilæum. Men vi samles også efter arbejde, når der arrangeres gå/løbe- eller cykelture for alle ansatte. Det er disse ting der gør, at jeg altid har en ’jubii’ følelse når jeg tager på arbejde.   

Bente Bjerre Schreiber - Office Assistent, Transportation

Som Kontor Assistent har mine 36 år hos Daka Denmark A/S budt på mange telefonsamtaler med kunder og kollegaer. Mit job, og ikke mindst min chef, giver mig mulighed for at bestemme over min egen hverdag, hvilket betyder, at der er plads til socialt samvær med mine kollegaer. Dette er med til gøre Daka til en god arbejdsplads.

Daka er en meget ’rummelig’ og ’social’ arbejdsplads, hvor der altid er en god omgangstone blandt kollegaerne og derfor giver det altid en god følelse at komme på arbejde. Idet vi arbejder under forhold såsom ’frihed under eget ansvar’ er der i Daka rig mulighed for både at have et godt arbejdsmiljø og et godt socialt miljø, hvor der altid er plads til at hygge med kollegerne. Det er med til at skabe god trivsel i dagligdagen.  

Vi er meget sociale uden for arbejdstiden i form af at der ofte arrangeres aktiviteter såsom badminton, golf, Daka Stafet, cykeltur og så deltager vi også i DHL i Aarhus. Når der ansættes en ny kollega i Daka sørger vi alle for at være meget imødekommende, så den nye person føler sig velkommen, og samtidig forsøger vi at inddrage den nye kollega i vores sociale arrangementer, idet vi mener at det er med til at skabe et endnu bedre sammenhold på tværs af afdelingerne. 

Normen Fritzsche - Slaughterhouse Worker

Som råvareaflæsser hos Daka Denmark A/S har jeg et enestående job som kun tre i hele Danmark kan udfører. Mit daglige arbejde består i at modtage Dakas råvarer, der består af selvdøde dyr, og kategorisere og klassificere dem inden jeg sender det videre til slagterne. Mit arbejde er meget selvstændigt, fordi min leder ikke kontrollere mig hele tiden, hvilket giver mig meget ansvar i mine daglige arbejdsopgaver. Derfor kan jeg rigtig godt lide mit arbejde. 

Daka er en arbejdsplads, hvor udvikling er i fokus, hvilket i mine øjne gør Daka til en ’nytænkende’ virksomhed. I arbejdstiden har vi fokus på områder såsom sikkerhed, tillid og mobning, hvilket blandt andet har resulteret i få arbejdsulykker og et godt samvær blandt kollegaerne. Derudover tilbyder Daka videreudvikling af alle medarbejdere. Denne videreudvikling har været med til at forbedre min personlighed og arbejdsgang. I mine øjne gør det, at jeg har det som ’blommen i ægget’ hver dag jeg går på arbejde. 

Hos Daka bliver der taget hånd om hver enkelt medarbejder. Det er noget vi alle bidrager til. Vores ledere sikre, at alle medarbejdere har det godt, både fysisk og psykisk og dette er med til at skabe et godt samarbejde mellem alle kollegaerne. Vores samarbejde forbedres yderligere gennem de fælles aktiviteter vi har efter arbejde og dette gør, at jeg altid får en god arbejdsoverdragelse fra mine kollegaer, når jeg møder ind på arbejde.  

Pernille Nissen - ERP Consultant

I Daka kommer man ind i en organisation med gode muligheder for at sætte sit personlige aftryk.

For mig betyder det at arbejde ved Daka en hverdag med fleksibilitet og masser af frihed til at udforske og løse de faglige udfordringer, som mit job giver mig.

Kulturen er åben og imødekommende, så det er nemt at søge input til sit arbejde fra alle dele af virksomheden