Daka er en bæredygtig virksomhed, der genanvender animalske og organiske restprodukter - intet går til spilde i produktionen, og Daka bliver således en del af et grønt kredsløb, der er med til at bevare de fælles ressourcer.

Daka-koncernens forretningsgrundlag

Produkter

Forretningsområderne i Daka tilbyder mange forskelligartede produkter og services. Dakas produkter er alle tilpassede de enkelte kunder og markeder og anvendes i vidt forskellige industrier. Produkttyperne spænder lige fra ingredienser til foderindustrien (hos Daka SARVAL), til økologisk gødning (læs mere om Øgro) og til biodiesel hos Daka ecoMotion.

 

Alle produkter er baseret på animalske restprodukter og organiske biprodukter, og gør således Daka til en bæredygtig virksomhed.

 

Services 

Daka tilbyder services i form af sikker og miljøvenlig indsamling og forarbejdning af animalske biprodukter fra landbrug og slagterier samt fødevareindustrien i Danmark og Sverige (læs mere Daka SecAnim). Dertil kommer indsamling og forarbejdning af madaffald og brugt friturefedt hos Daka ReFood.

 

Daka Denmark brochure

Læs vores corporate brochure, og bliv klogere på, hvem Daka Denmark A/S er, vores kernekompetencer og værdisæt. Klik på pilene til højre i værktøjslinjen for visning i fuld skærm. 

Daka brochure
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk