Dakas medarbejdere er hjertet i dagligdagen og nøglen til fremtiden. 

Problemer med jobsiden

 

Vi oplever i øjeblikket, at der i nogle browsere, kan være udfordringer med at indlæse siden Ledige Jobs og ansøgningssiderne. I de fleste tilfælde kan det løses ved, at du accepterer statistik cookien, når du accepterer cookies, som vist herunder.

Bliv en del af en førende grøn virksomhed

Daka Denmark A/S er en bæredygtig virksomhed, der gør en forskel for samfundets ressourcer. For at opnå dette har medarbejderne hos Daka Denmark A/S en central rolle, både i hverdagen, men også i den langsigtede strategi, og derfor stræber vi efter at have et godt arbejdsmiljø, hvor personlig og faglig udvikling er i fokus. 

 

For at opnå en faglig udvikling tilbyder Daka Denmark A/S uddannelse til vores medarbejdere, da et højt uddannelsesniveau er essentiel for samspillet i virksomheden og for den fremtidige succes.

 

For at opnå et højt socialt miljø tilbyder Daka Denmark A/S forskellige arrangementer blandt medarbejdere, hvor der er rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende på tværs af afdelingerne. 

 

Fakta om Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S beskæftiger omkring 290 medarbejdere, der alle er fordelt på fem lokationer i Danmark og én i Sverige. Daka er samtidig en del af den tyske SARIA-koncern, som beskæftiger omkring 5500 ansatte, fordelt på 12 forskellige lande. 

 

Har du lyst til at gøre en forskel i verdenen, kan du her se om vi har en ledig stilling der passer til dine kompetencer. 

Kontakt

Lærke Soffy Braad Klausen

HR Consultant

 hr@daka.dk 

Tlf.: +45 7674 5111
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk