”Samvær med gode kollegaer har stor betydning for

mig” 

Som Kontor Assistent har mine 36 år hos Daka Denmark A/S budt på mange telefonsamtaler med kunder og kollegaer. Mit job, og ikke mindst min chef, giver mig mulighed for at bestemme over min egen hverdag, hvilket betyder, at der er plads til socialt samvær med mine kollegaer. Dette er med til gøre Daka til en god arbejdsplads.

 

Daka er en meget ’rummelig’ og ’social’ arbejdsplads, hvor der altid er en god omgangstone blandt kollegaerne og derfor giver det altid en god følelse at komme på arbejde. Idet vi arbejder under forhold såsom ’frihed under eget ansvar’ er der i Daka rig mulighed for både at have et godt arbejdsmiljø og et godt socialt miljø, hvor der altid er plads til at hygge med kollegerne. Det er med til at skabe god trivsel i dagligdagen.  

 

Vi er meget sociale uden for arbejdstiden i form af at der ofte arrangeres aktiviteter såsom badminton, golf, Daka Stafet, cykeltur og så deltager vi også i DHL i Aarhus. Når der ansættes en ny kollega i Daka sørger vi alle for at være meget imødekommende, så den nye person føler sig velkommen, og samtidig forsøger vi at inddrage den nye kollega i vores sociale arrangementer, idet vi mener at det er med til at skabe et endnu bedre sammenhold på tværs af afdelingerne. 

 

Bente Bjerre Schreiber

Office Assistant, Transport

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1