”Mit arbejde giver mig altid lyst til at stå op”

I mit daglige arbejde som Kontor Assistent hos Daka Denmark A/S har jeg mange bolde i luften, når jeg blandt andet står for at indkøbe sikkerhedsmateriale, lave følgesedler til chaufførerne, og foretage ind- og udvejninger af lastbiler. Min arbejdsplads giver mig gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø og fleksible arbejdsområder og arbejdstider, hvilket er årsagen til, at Daka, i mine øjne, er et fantastisk sted at være. 

 

Daka er stedet, hvor alle nye medarbejdere bliver taget godt imod. Når vi får en ny kollega sørger vi, i Daka EcoMotion, for en velkomst der består af både morgenmad, møde med de andre kollegaer samt rundvisning i og uden for fabrikken. Derfor vil jeg beskrive Daka som værende en ’ favnende’ virksomhed, fordi det altid er muligt at løse problemer i fællesskab, og fordi fleksibilitet i hverdagen har en høj betydning i vores dagligdag. 

 

Jonna Mitzi Christensen

Office Assistant, Production  

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1