“Daka er omskiftelig, hvilket udfordrer mig i dagligdagen”

Min tid hos Daka Denmark A/S startede i 2013 da jeg blev ansat som elev. Gennem mit elevophold fik jeg mulighed for at komme rundt i de forskellige afdelinger i virksomheden, hvilket muliggjorde at jeg kunne afprøve alle aspekterne i virksomheden og dermed finde ud af, hvilket område der interesserede mig mest. 

 

Da jeg afsluttede mit elevophold blev jeg ansat som Transport Koordinator, hvor jeg planlægger transporten af vores råvarer, laver opfølgningssamtaler med vores chauffører der transportere vores råvarer, og følger op på indholdsmængden i vores containere. 

 

I min tid hos Daka er der sket en stor udvikling inden for forretningsområderne. Dette har medført at Daka, i mine øjne, er en ’omskiftelig virksomhed’. Denne udvikling har medført, at min berøringsflade har udvidet sig og derfor synes jeg at Daka er et rigtig spændende sted at arbejde. 

 

Hos Daka er der et fantastisk sammenhold blandt medarbejderne. Dette sammenhold skyldes, at Daka er gode til at arrangere aktiviteter for medarbejderne, der alle styrker sammenholdet, idet der bliver skabt en fælles interesse, der giver anledning til samtaleemner, udover arbejdssnakken, blandt alle i virksomheden.  

 

Mia Høgedal Andersen

Logistics Systems Administrator

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk