”Afvekslende arbejde gør min arbejdsdag spændende” 

Som Reparatør hos Daka Denmark A/S består min arbejdsdag i at holde udstyret på fabrikken ved lige, og dermed sørge for, at alt kører som det skal. Mit arbejde er meget afvekslende, fordi jeg får lov til at lave mange forskellige ting i løbet af en arbejdsdag, og dermed er det ikke det samme som jeg står med hele tiden. Det kan jeg rigtig godt lide og derfor er jeg glad for mit arbejde. 

 

Daka er en arbejdsplads, hvor der er nogle fantastiske kollegaer, der alle er med til at holde humøret højt. Ud over mine arbejdsopgaver er der altid plads til sjov med kollegaerne, og jeg sætter stor pris på mine kollegaers gode humor. Derfor er Daka en arbejdsplads, der er meget ’hyggelig’ og ’rummelig’, idet det er en arbejdsplads, hvor der er plads til alle, ligegyldig personlighed. Vi har et godt samarbejde, hvilket blandt andet skyldes, at vi ses uden for arbejdstiden, når vi går til bowling, deltager i DHL stafet eller afholder motionsdag. 

 

Jesper Nørregaard Hansen 

Repair Technician 

 

Tilbage 
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk