”Mit arbejde giver mig faglig udfordring”

I mit daglige arbejde som Kedelpasser og Reparatør har jeg igennem 32 år fået en masse udfordringer i forbindelse med pasningen af dampproduktion, vandbehandlingsanlæg, køletårn og luftkompresser. Det er med til at holde pulsen oppe og gør mit arbejde meget selvstændigt, hvilket er årsagen til at jeg elsker mit job hos Daka Denmark A/S. 

 

Daka er en arbejdsplads, hvor der er et fantastisk sammenhold, gode kollegaer og mulighed for masser af albuerum til at løse opgaverne på egen hånd. Min leder dikterer ikke arbejdsopgaverne i detaljer, hvilket giver mig mulighed for selvstændighed, og det har stor værdi for mig. Derfor er mit arbejde hos Daka meget udfordrende, hvilket jeg værdsætter højt. 

 

Hos Daka er der altid plads til humor og sociale arrangementer. Der er mulighed for at deltage i jagt, bowling, badminton, cykelture og meget andet uden for arbejdstiden. Disse arrangementer er med til at bringe humoren frem i dagligdagen, da der altid bliver grinet med og af gårsdagens arrangementer.  

 

John Olesen

Repair Technician  

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk