Billede

Overskrift

 

Bliv elev eller praktikant i Daka

Brødtekst

Skal du i praktik som et led i din uddannelse eller er du nyuddannet? Så giver Daka Denmark A/S dig mulighed for en spændende, udfordrende og lærerig praktik- eller elevperiode. Vi tilbyder praktik- og elevstillinger til engagerede og ambitiøse studerende, der har mod på at afprøve teoretiske teorier og dermed få praktisk viden. 

 

Vi stræber efter at give en god oplevelse, hvor du som studerende eller elev får mulighed for at komme hele vejen rundt i den afdeling, hvor du ansættes. Dermed får du afprøvet hele faget, og der bliver mulighed for stor handlefrihed med egne arbejdsopgaver.  

 

Hos Daka Denmark A/S gør vi meget for vores medarbejder, praktikanter og elever, og vi lægger derfor stor vægt på egenskaber som samarbejdsevne, initiativ, loyalitet, åbenhed og evne til at opnå gode resultater. Du kan derfor se frem til en praktik- eller elevperiode med masser af udfordringer og et godt sammenhold blandt alle medarbejder. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Daka. 

 

Mød vores elever og studerende: 

 

Anette

HR Student Worker Trainee

 

"Daka gav mig drømme praktikpladsen"

Jonas

Project Manager Trainee

 

Daka gav mig et sjovt praktikophold”

Morten

Marketing Intern

 

”Daka gav mig en udfordrende praktikperiode”

Niklas 

IT-Supporter Trainee 

 

”Daka gav mig en spændende elevtid”
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk