Banner

Overskrift

 

"Daka gav mig drømme praktikpladsen” 

Tekst

I forbindelse med min kandidatuddannelse, Cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation, på Aarhus Universitet har jeg været ansat som HR praktikant i HR Department hos Daka Denmark A/S. Her har jeg blandt andet prøvet kræfter med vedligeholdelse af HR systemer, deltagelse i rekrutteringsprocesser, og videreudvikling af rekrutteringssiden på Dakas hjemmeside. Mit ophold hos Daka har været meget lærerigt, udfordrende og spændende, hvilket er årsagen til, at jeg varmt kan anbefale Daka Denmark A/S som praktikplads til andre studerende. 

 

Daka er en arbejdsplads, hvor ord som ’omsorgsfuld’, ’rummelighed’ og ’humor’ har en stor betydning, fordi det for Daka er vigtigt, at alle har det godt med hinanden imens der arbejdes. Dette kommer tydeligt til udtryk i hverdagen – også på tværs af Dakas lokationer. Ordene betyder desuden, at Daka er en arbejdsplads, der er meget åben og imødekommende over for alle, hvor alle spørgsmål er velkommen og hvor humor har en stor indflydelse på hverdagen. Derfor har det, hver dag, været en fornøjelse at gå på arbejde!  

 

Under mit ophold hos Daka var min leder dygtig til at give mig en bred vifte af arbejdsopgaver inden for HR-faget, som har styrket min faglige og praktiske viden, samt givet en bedre forståelse af, hvad en HR afdeling laver. Derudover har mit praktikophold medført at jeg, udover at komme rundt på alle fabrikkerne og møde mine kolleger, har haft mulighed for at arbejde meget selvstændigt, frit og kreativt med mine arbejdsopgaver.  

 

Anette Taisbak

HR Student Worker Trainee 

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1