Banner

Overskrift

 

”Daka gav mig et sjovt praktikophold”

Tekst

I forbindelse med min professions bachelor i Value Chain Management har jeg været i praktik i Commercial Support Department hos Daka Denmark A/S. Gennem mit ophold har jeg arbejdet med optimeringsopgaver, emballering af produkter og kunde segmentering. Mine arbejdsopgaver indebar stor brug af Excel, kommunikation og samarbejde med andre medarbejdere. Jeg nød det gode samarbejde og velvilligheden til at hjælpe en praktikant, og derfor kan jeg varmt anbefale Daka Denmark A/S til kommende praktikanter. 

 

Daka som praktikplads er et sted, hvor alle praktikanter og andre nye ansigter modtages varmt og venligt af alle medarbejderne. Arbejdsmiljøet hos Daka er seriøst, men alligevel er der tid til sjov og ballade blandt alle og jeg fandt det meget nemt at være med i den daglige jargon. Derfor synes jeg arbejdsmiljøet var rigtig godt, fordi det for mig er vigtigt at man i hverdagen både kan arbejde seriøst og stadig have det sjovt med hinanden, hvilket mine kollegaer hos Daka i høj grad formåede. Derfor glædede jeg mig hver dag til at skulle møde i praktik! 

 

Mit daglige samarbejde med min leder og resten af mine kollegaer på tværs af organisationen var upåklageligt og både alsidigheden i mine arbejdsopgaver og det, at se mine arbejdsopgaver blive brugt i virkeligheden var med til at motivere mig i hverdagen.   

 

Jonas Søgaard Petersen 

Project Manager Trainee 

 

Tilbage




Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1