Banner

Overskrift

 

”Daka gav mig en udfordrende praktikperiode”

Tekst

I forbindelse med min kandidatuddannelse, Cand. Negot: Global Marketing Management, på Syddansk Universitet i Odense har jeg været i praktik i Marketingsafdelingen hos Daka Denmark A/S. Her har mine arbejdsopgaver blandt andet bestået af afsætningsanalyse, håndtering af Facebook og håndtering af nye medlemmer. Den opgave jeg har fundet mest interessant, er dog et projekt omhandlende Doggy Bags, hvor målet er at få danskerne til at blive bedre til, at bruge Doggy Bags på restauranter. 

 

Mit praktikophold hos Daka er det første i forbindelse med min uddannelse og jeg har fået en klar indsigt i det daglige arbejde uden for det universitetsliv jeg kender, fordi det er meget mere udfordrende at sidde med virkelige opgaver i stedet for teoretiske opgaver. Derfor ærgrer det mig, at jeg ikke har været i praktik tidligere. 

 

At være en del af Dakas marketingsafdeling har ikke blot været givende i forhold til at bygge ovenpå min teoretiske viden, men givet mig et nyt syn på markedsføring, bl.a. ved tilgangen til markedsføring på B2B markeder. Rent praktisk, har jeg derfor fået en langt klarere idé om hvordan virkeligheden fungerer og hvordan man både strategisk, taktisk og praktisk tilgår sine daglige – og længerevarende opgaver. Og da Daka agerer på flere markeder, har jeg haft mulighed for at sidde med mange forskellige typer af opgaver.

 

Marketingsafdelingen, hvor jeg har været tilknyttet, består generelt af et ungt og lille team, der har en god indstilling til samarbejde med hinanden og opfølgning af arbejdsopgaver. Derudover har de et mål om, at gå forrest når det handler om, at skabe en god virksomhedskultur i hele Daka, og det beundrer jeg dem for.    

 

Morten Damgaard Christensen 

Marketing Intern  

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1