Banner

Overskrift

 

”Daka gav mig en spændende elevtid”

Tekst

Min elevstilling som IT-supporter hos Daka Denmark A/S har givet mig mulighed for at hjælpe medarbejderne med deres IT problemer, samt at installere computere og opstille arbejdspladser til nye medarbejdere. Derudover har jeg haft mulighed for at opstille et test miljø, hvor jeg kunne afprøve problemstillinger, som min leder fandt relevante for min uddannelse som IT-supporter. Jeg synes min tid som elev hos Daka har været meget lærerig, hvilket har medført, at Daka, i mine øjne, er den perfekte elevplads. 

 

Daka er en arbejdsplads, hvor man ofte hører ”man bruger meget af sin tid her, hvorfor det er vigtigt at man har det godt” og ”du kan bare komme og sige til, hvis der er noget som går dig på”. For mig betyder det meget at vide, at der bliver taget godt hånd om alle medarbejderne og derfor er det noget som jeg beundre Daka for. 

 

Daka som elevplads er et sted, hvor det er en fornøjelse at komme – hver dag! Da jeg startede blev jeg vist rundt på alle lokationerne, fik hilst på medarbejderne og fik vist de arbejdsprocesser der var relevante for min elevtid. Derudover er Daka en elevplads, der skaber et godt samarbejde med kollegaerne. Det er et sted, hvor der er plads til sjov humor med hinanden mellem arbejdsopgaverne og det værdsætter jeg meget. Derfor vil jeg beskrive Daka som værende den perfekte elevplads for kommende elever.   

 

Nicklas Holm Nielsen 

IT-Supporter Trainee

 

Tilbage
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1