Det grønne kredsløb

 

Hos Daka er vi stolte af at være en del af det grønne kredsløb, hvor al produktion er baseret på organisk affald og animalske biprodukter. Indsamling og forarbejdning heraf foregår i Dakas fabrikker, hvor miljø og sikkerhed er i højsædet.

 

Daka Denmark modtager animalske biprodukter fra slagterier, fødevareindustrien og landbruget, som ikke anvendes til eller ikke er egnede til humant konsum. Desuden modtager vi levnedsmiddelgodkendt plasma fra svin. Ud fra dyrlægekontrollerede dele af slagtede sunde dyr producerer Daka proteinholdige foderprodukter til kæledyr, pelsdyr og fisk, samt tørret plasma, der er godkendt til brug i levnedsmidler. Desuden produceres fedtprodukter til husdyrfoder og til den kemiske industri. De øvrige animalske biprodukter forarbejder Daka primært til komponenter, som anvendes til gødning og energiformål, herunder råstof for produktion af biodiesel.
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk