Daka ReFood henter og genanvender madaffald fra CSR Awards 2013 i Holstebro

 

 


18.09.2013, 

når CSR fondens helt store event løber af stablen den 16. og 17. september i Holstebro, sørger Daka ReFood for at alt madaffald bliver afhentet og genanvendt i ægte CSR stil.

CSR handler om virksomhedens samfundsansvar. Et emne, der i høj grad er relevant for virksomheder i dag. Daka ReFood er en af de virksomheder, der lever af at udnytte ressourcerne i organisk affald bedst muligt. Virksomheden indsamler hvert år tonsvis af madaffald og genanvender det i produktionen af gødning, biomasse og biodiesel. Madaffaldet fra CSR Awards vil blive hentet og genanvendt af Daka ReFood.

ReFood er en del af Daka Denmark A/S, der gennem mange år har specialiseret sig i at håndtere biprodukter fra fødevareindustrien i en miljørigtig genanvendelsesproces. I dag sendes langt det meste affald til forbrænding, men ved at blive kunde hos Daka ReFood, kan virksomheden tage ansvar for miljøet, og sikre en ressourceeffektiv håndtering, som giver mening både økonomisk og miljømæssigt. Denne metode udleder også langt mindre CO2 end ved forbrænding.

CSR Awards bliver afholdt i den miljøbevidste vestjyske by, Holstebro. Hovedtaleren til eventet er nobelprismodtager Kofi Annan, der har lanceret verdens største indsats for CSR, Global Compact. CSR Awards forholder sig til hvordan deres egne aktiviteter påvirker omverdenen og har i den forbindelse fokus på blandt andet råvarespild. Netop derfor bliver alt organisk affald hentet af Daka ReFood, der omsætter det til grøn energi.

 
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1