Topbanner

Overskrift

Øgro til bærkulturer

Intro

Øgro er et dansk 100 % organisk gødnings- og jordforbedringsmiddel baseret på kødbenmel af recirkulerede råvarer.


Øgro passer godt til gødning af bærkulturer. Dens jævne og skånsomme næringsstoffrigivelse er med til at sikre tilgængelige næringsstoffer i hele vækstperioden. Den er let at tildele med eksisterende materiel og giver mulighed for fleksibilitet, som tager hensyn, både når det kommer til vind og vejr, men også lokalsamfundet.


Øgro er let at dosere og kan derfor nemt kombineres med andre organiske eller mineralske gødninger. Gødningen er velegnet som primærgødning til uddeling i foråret. Nedfældning til bærbuske er en udfordring som imødegås ved korrekt timet rækkegødskning med Øgro og ved at have et kløverbunddække mellem rækkerne, der bådebeskytter overfladen mod erosion, sikrer færdsel på fugtig jord og fikserer kvælstof fra luften.

Øgro er udviklet på baggrund af Dakas specialisering og erfaring med at recirkulere 100 % organiske råvarer. Næringsstofferne tilbageføres til jorden som organisk klorfattig gødning.

Oversigt

 

Kundeberetning: Øgro som fuldgødskning

 

                           

 

 

 

Oversigt

Sortiment

Baseret på vores erfaring med Øgro til bær og andre afgrøder, er alle vores produkter velegnede til brug i bær.

 

 

 

 

 

 

 

Bliv kontaktet af en Øgro-medarbejder

 

Hvis du har forespørgsler eller ønsker et tilbud på Øgro, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular og så vil du blive kontaktet af en Øgro-medarbejder hurtigst muligt. 

 

 

Kontaktboks

 

...eller ring direkte til..-

 

Henrik Stubager

Market Manager

 

hst@daka.dk

Tlf. +45 5156 4709


Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1