Topbanner

Overskrift

Øgro til juletræer

Intro

Øgro er et dansk 100% organisk gødnings- og jordforbedringsmiddel baseret på kødbenmel af recirkulerede genanvendte råvarer.

 

Øgro passer godt til gødning af juletræer. Dens jævne og skånsomme næringsstoffrigivelse er med til at sikre tilgængelige næringsstoffer i hele vækstperioden. På den måde får man en langsom og mere balanceret frigivelse af næringsstoffer, der er med til at forebygge ”bare skuldre” eller ”røde nåle”. Øgro omsættes af mikroorganismer i jorden og forbedrer derfor også jordens kulstofindhold.

 

Øgro er let at dosere, og kan derfor nemt kombineres med andre organiske eller mineralske gødninger. Gødningen kan med fordel anvendes alene eller som en del af grundgødskningen. Øgro kan også bruges til farvegødskning, da den ikke har nogen afsvidende effekt, hvilket giver et stort vindue for tildeling.

 

 

Oversigt

 

Kundeberetning: Øgro som grundgødskning

 

                           

 

 

 

Oversigt

Sortiment

Baseret på vores erfaring med Øgro til juletræer og andre afgrøder, er de to mest oplagte produkter til brug i juletræer Øgro 10-3-1 og ØgroTree

 

 

 

 

Bliv kontaktet af en Øgro-medarbejder

 

Hvis du har forespørgsler eller ønsker et tilbud på Øgro, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular og så vil du blive kontaktet af en Øgro-medarbejder hurtigst muligt. 

 

 

Kontaktboks

 

...eller ring direkte til...

 

Henrik Stubager

Market Manager

 

hst@daka.dk

Tlf. +45 5156 4709


Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1