Topbanner

 

 

Overskrift

Øgro vækster dansk økologi

Tekst

Danske forbrugere sætter stor pris på økologiske varer, og det kan mærkes i det danske landbrug. Ifølge Danmarks Statistik voksede salget af økologiske varer med 12 % fra 2014 til 2015. Danmark er det land i verden, hvor andelen af økologiske fødevarer i detailhandlen er størst, men også ude i verden er økologi en katalysator for væksten i primærproduktionen. Den øgede efterspørgsel af økologiske produkter gavner ikke mindst eksporten af dansk økologi, som har sat rekord ni år i træk og næsten er syvdoblet på 10 år.

Med Øgro som flagskib, har vi i Daka Denmark valgt at blive en aktiv partner i udviklingen af økologisk planteavl i Danmark. Det er vores ambition at blive en central leverandør af naturlige jordforbedringsmidler – et naturligt og nødvendigt skridt, når man forvalter Danmarks største pulje af recirkulerede næringsstoffer, der må anvendes til økologisk planteavl.

 

Øgro forener mere vækst med brug af færre ressourcer. Med Øgro-gødningssortimentet genindvinder og flytter vi næringsstoffer tilbage til jorden. Dermed bidrager vi til en bæredygtig landbrugsproduktion med høj ernæringsmæssig kvalitet, der øger jordens frugtbarhed med brug af færre ressourcer.

 

 

 

Oversigt

 

 

 
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk