Kom på rundvisning hos Daka

Vi oplever en stor interesse for at besøge vores lokationer:

  • Daka SecAnim i Randers
  • Daka Sarval og Daka ecoMotion i Løsning

Vi tager imod grupper på mellem 10 og 30 personer. En rundvisning på vores lokationer tager ca. 45 minutter, hvorefter vi oftest holder et oplæg, der kan tilpasses efter, hvad I er interesseret i at høre mere om.

Vi tager byder velkommen til godt 400 gæster hvert år. På grund at den store interesse har vi valgt at give landmænd, landbrugsskoler og beboere fra lokalområdet omkring vores fabrikker førsteprioritet, men man er altid velkommen til at sende en forespørgsel til os, og så vender vi tilbage med svar på, om der er mulighed for, at opfylde jeres ønsker.

Hos Daka hører vi ofte, at de danske landbrugsskoler lærer om, hvad der sker fra, at en smågris eller kalv bliver født, og til den ligger i køledisken. Men da Nordjyllands Landbrugsskole besøgte Daka SecAnim fabrikken i Randers, blev de også klogere på, hvad der sker med de døde landbrugsdyr og hvordan de anvendes til nye formål.

Citater fra gæster

Det var virkelig en øjenåbner. Nu ved vi, der er nogen, der skal arbejde med dyrene, efter vi er færdige med dem. Vi lærte om hele processen – for eksempel når et dyr dør, så skal man hurtig tilmelde dem, fordi der er nogen efter mig, der skal arbejde med det.

De medarbejdere vi mødte, deres entusiasme smittede af på os. Det var især interessant at få tal på, hvad et dødt dyr kan bruges til.

 

Er du interesseret i en rundvisning på en af vores lokationer?

Udfyld for at sende en forespørgsel:

Marker hvilken lokation du er interesseret i rundvisning på: