Topbanner

 

 

Overskrift

Organisk gødning

Intro

Øgro er en serie af danske gødningsprodukter og jordforbedringsmidler, baseret på kødbenmel og børstemel, godkendt på bilag 1 og kan derfor bruges som ikke-økologisk gødning i økologisk landbrug, og certificeret med EU-Blomsten. Alle produkter tager udgangspunkt i en cirkulær tankegang, hvor råvarer og ingredienser håndteres med største respekt og forsigtighed, og hvor biprodukter og reststrømme genanvendes med hensyntagen til miljø og klima.

 

Alle Øgro-produkter er udviklet i tæt dialog med planteavlere, landbrugsrådgivere, forskere, gødningsproducenter og brancheorganisationer. Et uvurderligt og helt essentielt samarbejde skabt for kontinuerligt at udvikle relevante produkter. Samtidig har vi sikret, at hele kæden fra produktion, salg og logistik er så effektiv som muligt, så du som kunde får Øgro til den bedste pris. Det betyder blandt andet, at vi sælger Øgro direkte til den enkelte landmand. Simpelt, hurtigt og effektivt.

 

Vi er også netop blevet forhandlere i Danmark af Komeco Fertisol og Komeco Biokorrels, klik på produktnavnene og læs mere.

 

 

Oversigt

 

 

 

Bliv kontaktet af en Øgro-medarbejder

 

Hvis du har forespørgsler eller ønsker et tilbud på Øgro, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular og så vil du blive kontaktet af en Øgro-medarbejder hurtigst muligt. 

 

 

Kontaktperson

...eller ring direkte til...

  

Henrik Stubager

Market Manager

 

hst@daka.dk

Tlf. +45 5156 4709

 

  

 

 

 
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1