Mød en medarbejder

Daka er en arbejdsplads, hvor der altid er en god stemning. Ledelsen er nede på jorden, hvilket gør, at der er respekt mellem ledelsen og medarbejderne, og dermed bliver der skabt en god dialog mellem alle.

Derudover er der tale om en arbejdsplads, hvor vi er gode til at byde nye medarbejdere velkommen. For mig er det vigtigt at vise interesse for den nye person, hvilket jeg gør ved at spørge ind til personens privat- samt arbejdsliv og derudover sørger jeg for at introducere mig selv på en måde der gør, at personen kan føle sig tryg ved at kontakte mig fremover.

Daka er en arbejdsplads der er meget socialt anlagt, idet at der altid er plads til en lille snak og til at lave sjov med hinanden. Hos Daka er vi gode til at samles når for eksempel en elev er færdigudlært eller hvis en medarbejder har jubilæum. Men vi samles også efter arbejde, når der arrangeres gå/løbe- eller cykelture for alle ansatte. Det er disse ting der gør, at jeg altid har en ’jubii’ følelse når jeg tager på arbejde.

Som råvareaflæsser hos Daka Denmark A/S har jeg et enestående job som kun tre i hele Danmark kan udfører. Mit daglige arbejde består i at modtage Dakas råvarer, der består af selvdøde dyr, og kategorisere og klassificere dem inden jeg sender det videre til slagterne. Mit arbejde er meget selvstændigt, fordi min leder ikke kontrollere mig hele tiden, hvilket giver mig meget ansvar i mine daglige arbejdsopgaver. Derfor kan jeg rigtig godt lide mit arbejde.

Daka er en arbejdsplads, hvor udvikling er i fokus, hvilket i mine øjne gør Daka til en ’nytænkende’ virksomhed. I arbejdstiden har vi fokus på områder såsom sikkerhed, tillid og mobning, hvilket blandt andet har resulteret i få arbejdsulykker og et godt samvær blandt kollegaerne. Derudover tilbyder Daka videreudvikling af alle medarbejdere. Denne videreudvikling har været med til at forbedre min personlighed og arbejdsgang. I mine øjne gør det, at jeg har det som ’blommen i ægget’ hver dag jeg går på arbejde.

Hos Daka bliver der taget hånd om hver enkelt medarbejder. Det er noget vi alle bidrager til. Vores ledere sikre, at alle medarbejdere har det godt, både fysisk og psykisk og dette er med til at skabe et godt samarbejde mellem alle kollegaerne. Vores samarbejde forbedres yderligere gennem de fælles aktiviteter vi har efter arbejde og dette gør, at jeg altid får en god arbejdsoverdragelse fra mine kollegaer, når jeg møder ind på arbejde.

I Daka kommer man ind i en organisation med gode muligheder for at sætte sit personlige aftryk.

For mig betyder det at arbejde ved Daka en hverdag med fleksibilitet og masser af frihed til at udforske og løse de faglige udfordringer, som mit job giver mig.

Kulturen er åben og imødekommende, så det er nemt at søge input til sit arbejde fra alle dele af virksomheden