Rekrutteringsprocessen

Hos Daka Denmark A/S har vi en professionel rekrutteringsproces, hvor vi løbende vurderer alle ansøgninger. Du har mulighed for at søge når som helst, enten ved at søge en af vores ledige stillinger eller ved at sende en uopfordret ansøgning.

I hvert stillingsopslag har du mulighed for at finde kontaktoplysninger på den ansættende leder, som du altid er velkommen til at kontakte for yderligere information om jobbet.

INDKALDELSE
Såfremt du indkaldes til samtale, vil du modtage en indkaldelsesmail, hvori du kan finde informationer om, hvornår du skal møde, hvilken adresse du skal møde på, hvem du skal spørge efter ved ankomst, og hvem der vil deltage i samtalen.

SAMTALEN
Jobsamtalen foregår i en gensidig dialog og i en god atmosfære, hvor det typisk er den ansættende leder, i samarbejde med HR, der står for samtalen. For at sikre, at du kan se dig selv i jobbet hos Daka Denmark A/S, vil vi under jobsamtalen fortælle om Daka som virksomhed, vores kultur, jobindhold, ansættelsesforhold samt andre relevante forhold. Derudover vil vi gerne lære dig at kende og høre mere om dine kompetencer og motivation for jobbet.

De kandidater, der ikke kommer i betragtning efter 1. samtale, vil hurtigst mulig få besked herom.

TESTFORLØB
Kandidater, der kommer i betragtning til 2. samtale, skal udfylde en personlighedsanalyse og i nogle tilfælde en evnetest, der fremsendes af HR og udfyldes hjemmefra inden 2. samtale finder sted.

Til 2. samtale vil kandidaten få en mundtlig tilbagemelding på testresultaterne af HR – ligesom dialogen med ansættende leder fortsætter. Testresultaterne anvendes som et supplement til den øvrige del af rekrutteringsprocessen og vil aldrig stå alene i vores vurdering af kandidater. Målet er at finde det bedste match til den opslåede stilling. Vi tager altid minimum én reference på nye medarbejdere.

Referencer ligger i forlængelse af 2. samtale.

TILBAGEMELDING
Når vi efter 2. samtale har besluttet, hvem vi vil tilbyde jobbet, giver den ansættende leder hurtigst muligt et mundtligt afslag til de resterende kandidater, der har været til 2. samtale.

Alle ansøgere, der ikke bliver taget i betragtning til en opslået stilling, får et afslag via mail, når rekrutteringsprocessen er afsluttet.