Indsamling af døde dyr og animalske biprodukter

Der er næppe noget andet område, hvor sikker håndtering og sporbarhed er lige så vigtigt som i indsamling og bæredygtig forarbejdning af døde dyr og animalske biprodukter. Kompromisløs overholdelse af de strengest hygiejnestandarder er afgørende. Det skyldes, at animalske biprodukter kan være kilde til smitte, men i Danmark er vi kendt for et højt niveau af hygejne og sikker håndtering. Dette opretteholdes blandt andet med Daka SecAnims hurtige indsamling og sikker forarbejdning.

Det får du

Daka SecAnims 80 lastbiler afhenter hver eneste dag døde dyr og animalske biprodukter hos de danske landmænd og ved private dyrehold, herunder heste. SecAnim afhenter alle de animalske biprodukter eller risikomaterialer.

Klik her for at komme til Daka SecAnims hjemmeside

Tilmelding med appen PIGUP&KO

Daka SecAnim har sat sig for at gøre indsamlingen så let som muligt for dig. PIGUP&KO-appen giver mulighed for at registrere dyr, når de er klar til afhentning, uanset hvor man er. I en digitalt tilknytte kundeportal findes alle nødvendige dokumenter og statistikker og fakturaer. De døde produktionsdyr transporteres til Daka SecAnim fabrikken i Randers, hvor en professionel og sikker håndtering udføres i overensstemmelse med danske og EU-retningslinjer. Mere

Hvad er Daka SecAnim?

Tror du, som mange andre, at vi hos Daka SecAnim brænder dyrene af og producerer sæbe?
Det er langt fra sandheden! Se med ovenfor.

Bæredygtig genanvendelse

Som kunde i Daka SecAnim bidrager du til bæredygtig genanvendels: Fedt fra forarbejdningen bruges til biodiesel og kød- og benmelet bruges på en miljøvenlig måde som alternativt brændstof på kraftværker eller i cementindstrien eller som gødningsingredienser .

Læs mere om bæredygtighed